Név: E-mail: Érkezés dátuma: Csomag:

Szilveszter a Magitában:

Ha szeretné az óévet idén is egy jó hangulatú, olykor fergeteges, olykor csak egyszerűen vidám, de mindig emlékezetes estével búcsúztatni, gondoljon Erdőbényére, és a Magita Hotelr...

:

"Csodálatos környezet! Figyelmes és kedves személyzet. Nincs lehetetlen kérés! Szép élményekkel ,és pihenten tértünk haza és lehet pár kiló plusszal is az ottani finom ételeknek hála! Köszönjük szépe...

spacer

 

Adatvédelem

Adatait soha, semmikor nem adjuk ki harmadik személynek. Adatvédelmi állásfoglalásunkban erről bővebben tájékozódhat.


Adatvédelem

 Adatvédelmi Tájékoztató

A Weldomont 2000 Kft. (3932 Erdőbénye, Mátyás király út 49.) tájékoztatja tisztelt Vendégeit és a honlapjára Látogatókat, hogy csak olyan személyes adatokat rögzít, amelyeket a szálloda honlapjára látogató, a szállodában fogyasztó vagy ott megszálló tisztelt Vendégünk önkéntesen rendelkezésre bocsát, illetve ehhez az adatrögzítéshez, adatfeldolgozáshoz, illetve adatfelhasználáshoz a Látogató/és vagy Vendégünk saját adata megadásával kifejezetten hozzájárul. A jelen tájékoztatóban foglalt adatkezeléshez az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló  2011. évi CXII. évi törvény 65.§ (3) bekezdésének rendelkezései szerint adatvédelmi nyilvántartásba való felvételünk nem szükséges.


A hozzájárulással tisztelt  Látogatónk, tisztelt Vendégünk elfogadólag tudomásul veszi az alábbi  közléseinket is:


A szálloda szervere rendszeradminisztrációs, statisztikai vagy biztonsági okokból bizonyos adatokat eltárol. Ezek az adatok a Látogató internet-szolgáltatója, néhány esetben a Látogató IP-címe, a szoftverböngésző verziószáma, számítógépes operációs rendszerének típusa, a weboldal, ahonnan a Szálloda honlapját elérte, azok az oldalak, amelyeket a honlapon meglátogatott, azok a keresőszavak, amelyeket a honlap eléréséhez használt. Ezen adatokból az oldal látogatottságára lehet következtetni, személyes adatok felhasználására nem kerül sor. Az adatok kizárólag névtelenül kerülnek felhasználásra.  

A szállodában szálláshelyet foglaló vagy egyéb, az adatfelvételt eredményező intézkedést (névre szóló számla) kérő tisztelt Vendég  személyes adatait csak a jogszabály szerinti körben (bejelentkezés, idegen forgalmi adó, stb.) kezeljük, tisztelt Vendégünk ugyanis a nálunk folytatott adatkezelés körében a szálloda ügyfelének minősül.

Tájékoztatjuk arról, hogy a szálloda a szolgáltatott adatokat biztonságosan kezeli, őrzi, védi, gondoskodik azok illetéktelen felhasználásának vagy módosításának megakadályozására, s nem adja ki másnak, sem marketing, sem promóciós célokra. A megadott adatokat a törvényes kereteken túlmenően nem használjuk fel, nem adjuk tovább, kivéve, ha azt jogszabály, jogerős hatósági, vagy bírósági határozat elrendeli.

Honlapunkon (http://www.hotel-magita.hu) nyilvánossá teszünk minden, a jelen nyilatkozatunkon történő bármely változtatást.

A rögzített adatokat a Szálloda törli a nyilvántartásából, amennyiben a törvényes vagy más jogcímen történő adattárolás feltételei már nem állnak fenn. Természetesen Ön is bármikor kérheti személyes adatainak törlését a nyilvántartásból. Arra is jogosult, hogy személyes adatainak felhasználására, vagy feldolgozására vonatkozó hozzájárulását  a jövőre nézve, visszavonja.. Személyes adataival kapcsolatos kérdésével, kérjük, forduljon hozzánk levél formájában  (Weldomont 2000 Kft. Erdőbénye, Hunyadi út 20.), vagy az info@hotel-magita.hu e-mail címen!Tisztelettel:


Weldomont 2000 Kft
adatkezelő

 

 

Adatvédelem
 

Magita Hotel - A hely, mely hív és visszavár