Név: E-mail: Érkezés dátuma: Csomag:

Kényeztető hétvége Erdőbényén:

Néha egy pihenéssel töltött hétvége felér két hét nyaralással. Pláne, ha azt a hétvégét Erdőbényén, a Magita Hotelben tölti el. Próbálja ki!  

Baráti társaság:

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el,mindennel elégedettek voltunk,köszönjük,további jó munkát.

spacer

 

 

Adatvédelem

Adatait soha, semmikor nem adjuk ki harmadik személynek. Adatvédelmi állásfoglalásunkban erről bővebben tájékozódhat.


Adatvédelem

 Adatvédelmi Tájékoztató

A Weldomont 2000 Kft. (3932 Erdőbénye, Mátyás király út 49.) tájékoztatja tisztelt Vendégeit és a honlapjára Látogatókat, hogy csak olyan személyes adatokat rögzít, amelyeket a szálloda honlapjára látogató, a szállodában fogyasztó vagy ott megszálló tisztelt Vendégünk önkéntesen rendelkezésre bocsát, illetve ehhez az adatrögzítéshez, adatfeldolgozáshoz, illetve adatfelhasználáshoz a Látogató/és vagy Vendégünk saját adata megadásával kifejezetten hozzájárul. A jelen tájékoztatóban foglalt adatkezeléshez az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló  2011. évi CXII. évi törvény 65.§ (3) bekezdésének rendelkezései szerint adatvédelmi nyilvántartásba való felvételünk nem szükséges.


A hozzájárulással tisztelt  Látogatónk, tisztelt Vendégünk elfogadólag tudomásul veszi az alábbi  közléseinket is:


A szálloda szervere rendszeradminisztrációs, statisztikai vagy biztonsági okokból bizonyos adatokat eltárol. Ezek az adatok a Látogató internet-szolgáltatója, néhány esetben a Látogató IP-címe, a szoftverböngésző verziószáma, számítógépes operációs rendszerének típusa, a weboldal, ahonnan a Szálloda honlapját elérte, azok az oldalak, amelyeket a honlapon meglátogatott, azok a keresőszavak, amelyeket a honlap eléréséhez használt. Ezen adatokból az oldal látogatottságára lehet következtetni, személyes adatok felhasználására nem kerül sor. Az adatok kizárólag névtelenül kerülnek felhasználásra.  

A szállodában szálláshelyet foglaló vagy egyéb, az adatfelvételt eredményező intézkedést (névre szóló számla) kérő tisztelt Vendég  személyes adatait csak a jogszabály szerinti körben (bejelentkezés, idegen forgalmi adó, stb.) kezeljük, tisztelt Vendégünk ugyanis a nálunk folytatott adatkezelés körében a szálloda ügyfelének minősül.

Tájékoztatjuk arról, hogy a szálloda a szolgáltatott adatokat biztonságosan kezeli, őrzi, védi, gondoskodik azok illetéktelen felhasználásának vagy módosításának megakadályozására, s nem adja ki másnak, sem marketing, sem promóciós célokra. A megadott adatokat a törvényes kereteken túlmenően nem használjuk fel, nem adjuk tovább, kivéve, ha azt jogszabály, jogerős hatósági, vagy bírósági határozat elrendeli.

Honlapunkon (http://www.hotel-magita.hu) nyilvánossá teszünk minden, a jelen nyilatkozatunkon történő bármely változtatást.

A rögzített adatokat a Szálloda törli a nyilvántartásából, amennyiben a törvényes vagy más jogcímen történő adattárolás feltételei már nem állnak fenn. Természetesen Ön is bármikor kérheti személyes adatainak törlését a nyilvántartásból. Arra is jogosult, hogy személyes adatainak felhasználására, vagy feldolgozására vonatkozó hozzájárulását  a jövőre nézve, visszavonja.. Személyes adataival kapcsolatos kérdésével, kérjük, forduljon hozzánk levél formájában  (Weldomont 2000 Kft. Erdőbénye, Hunyadi út 20.), vagy az info@hotel-magita.hu e-mail címen!Tisztelettel:


Weldomont 2000 Kft
adatkezelő

 

 

Adatvédelem
 

Magita Hotel - A hely, mely hív és visszavár