Név: E-mail: Érkezés dátuma: Csomag:

Kedvezményes nyugdíjas időtöltés:

Zavartalan kikapcsolódás nyugodt és békés környezetben a külvilág zajától elszigetelt, festői Erdőbényén, a Magita Hotelben.  

Böriék:

Páratlanul igényes, gyönyörű környezetben volt részünk. Az ételek és a borok nagyon ízlettek. A személyzet nagyon segítőkész, kedves és a szolgáltatások is színvonalasak. A szobák jól felszereltek ...

spacer

 

 

A természet érintése...

Egy hely ahol harapni lehet a levegőt...

Egy hely ahol barátságosak az emberek...

Egy hely ahol a bor születik...

Egy hely,

Amit Önnek látnia kell!


A környék

A Magita Hotel a Zemplén lábánál, a Zempléni és a Tokaji Tájvédelmi körzet között, a Tokaji borvidék szívében található. A környék a természet szépségéről és változatosságáról, a borvidék évezredes múltjáról híres.

A környező településeken rengeteg látnivaló, érdekesség vonzza a kirándulni vágyókat. Sárospatakon, Szerencsen és Boldogkőváralján a vár, Komlóskán Ruszin tájház, Tokajban múzeum, Abaújszántón pedig helytörténeti gyűjtemény várja az odalátogatókat.

Egy biztos - ha Ön az a típus, aki szereti felfedezni a környéket és bebarangolni az érdekes helyeket, akkor Erdőbényén biztosan nem fog unatkozni!

A környék

Boldogkőváralja

Igazi kirándulóhely. Boldogkő vára, a várgaléria és a tájház egész napos programot kínál a kirándulni vágyóknak. A szomjas vándorok pedig megnyugvást találhatnak a vár hűvös borozójában.
tovább

boldogkovaralja

Erdőbénye

Piciny falucska, háborítatlan természet, barátságos emberek és sok érdekes látnivaló. Erdőbényére csak egy jelzőt ismerünk: szeretnivaló.  
tovább

erdobenye

Sárospatak

Rákóczi-vár, börtönpanoptikum, Tengerszem, Nagykönyvtár… Egész napos érdekességek, pedig ez csak a lista eleje…  
tovább

sarospatak

Szerencs

Szerencset úgy ismerjük, mint a csokoládékészítés hazai fellegvárát, az iskolásokkal tömött kirándulóbuszok közkedvelt célpontját. Szerencs-ére Szerencs ennél sokkal többel – történelmi múlttal és kincsekkel, természeti értékekkel, rengeteg látnivalóval és fantasztikus vidéki hangulattal büszkélkedhet.
tovább

szerencs

Gönc

Gönc piciny hangulatos város a Hernád völgyében, a Zempléni hegység lábainál. Mindössze 2500 lelket számlál, mégis vétek lenne kihagyni annak, aki meg akarja ismerni a Tokajhegyalján megbúvó történelmi kincseinket.
tovább

gonc

Hollóháza

Hollóháza már akkor is izgalmas és vonzó város, ha csupán a finom porcelánok világába szeretnénk bepillantani, de igazán akkor válik varázslatossá, amikor megpróbáljuk felfedezni hosszú, kalandos történelmét és jelenét is.
tovább

hollohaza

Pálháza

Erdei vasutunk hamarosan indul az egyes vágányról! A vágány mellett kérjük vigyázzanak!
tovább

palhaza

Kisrozvágy

Időutazás az Árpád-korba...Kisrozvágy.  Talán az egyik legvarázslatosabb falucska a Tokaj-hegyaljai térségben. Az  idelátogató olyan csodával találkozik, ami biztosan a túra egyik legmaradandóbb élménye lesz.  
tovább

kisrozvagy

Tokaj-Hegyalja

Az aszúbor hazája. Ha még nem kóstolta a méltán világhírű, sőt talán leghíresebb borfajtánkat, akkor ide mindenképpen el kell jönnie. Ha viszont kóstolta már, akkor nem kell semmit mondanunk. Jönni fog.  
tovább

tokajhegyalja


 

Magita Hotel - A hely, mely hív és visszavár