Név: E-mail: Érkezés dátuma: Csomag:

Szilveszter a Magitában:

Ha szeretné az óévet idén is egy jó hangulatú, olykor fergeteges, olykor csak egyszerűen vidám, de mindig emlékezetes estével búcsúztatni, gondoljon Erdőbényére, és a Magita Hotelr...

Hucsák család:

Gyönyörű hazánk Magyarország, szép vidéke a Zempléni táj. Ebben igazán kedves helyet találtunk, ahol szívélyesen fogadtak. Sokáig emlékezni fogunk Erdőbényére, a Magita Hotelre. Tervezzük a visszatér...

spacer

 

 

Aktív pihenés

A Zempléni hegység tökéletes teret biztosít a kirándulni vágyóknak, természetjáróknak és a szabadtéri sportok űzőinek. A háborítatlan őstermészetről a tájvédelmi körzet, míg az aktív sportról a Magita Hotel gondoskodik.

A mozgás szerelmeseire is gondolunk.


Téli sportok: sí, szánkó és hóemberépítés

Télen sem kell a négy fal között gubbasztania, mert a Magita Hotel környékén több sípálya, szánkózódomb és lovasszán is az Ön rendelkezésére áll.
Megjegyzés: Forralt bor egész télen kapható!

 

Téli sportok: sí, szánkó és hóemberépítés

 

A Magita Hotelben télen sem áll meg az élet, Sőt...

A disznótorra jelentkezők és együtt karácsonyozók mellett ilyenkor tűnnek fel szállodánkban a téli sportok rajongói, hogy felcsatolva a sílécet, beigazítva a szánkót nekivágjanak a Zemplén lankásabb, tiszta lejtőinek és élvezzék a hótakaróval borított táj adta sportörömöket.

A kevésbé vállalkozó kedvűek megépíthetik Zimát, a hóembert, aki tavaly 2 méter 50 centis volt.


vissza
 

Magita Hotel - A hely, mely hív és visszavár