Név: E-mail: Érkezés dátuma: Csomag:

Nyugdíjas kikapcsolódás Erdőbényén:

Zavartalan kikapcsolódás, és csendes feltöltődés nyugodt és békés környezetben, a külvilág zajától elszigetelt, festői Erdőbényén, a Magita Hotelben. 

Fiatal pár:

Nagyon kellemes napokat töltöttünk a hotelben, a személyzet rendkívül kedves, udvarias és segítőkész volt, az étteremmel, és az egyéb szolgáltatásokkal is maximálisan meg voltunk elégedve. Mindenkinek tu...

spacer

 

 

Gasztronómia

A Magita Hotelben régi korok elfeledett értékei, régi versenyek díjnyertes borai kerülnek terítékre. Ha Ön szereti a gőzőlgő, aranyszínű leveseket, a nyelvet símogató csodás aromájú húsokat vagy az édesen illatozó desszerteket, akkor

ideje lefoglalni a szobáját!


Gasztronómia a Magita Hotelben

Mikor evett utoljára frissen sült kenyeret?

Éttermünk házias ételeket és tájjellegű specialitásokat kínál, természetesen remek tokaji borokkal a legnevesebb pincészetek kínálatából. Jó idő esetén teraszunk is vendégeink rendelkezésére áll. Csoportoknak és rendezvényeknek egyedi menüsorokat is összeállítunk. 

Nálunk mindent kipróbálhat, ami a rohanó életünkből és egészségtelen ételeinkből sajnos egyre jobban hiányzik.

Rég elfeledett ételek a Magita Hotel éttermében

Bényei lepcsánka, kemencében pirosra sült mangalica oldalas, bényei juhtúrós sztrapacska. Ezeket az ételeket feltétlenül meg kell kóstolni, ha nálunk jár.

Tokaji boroktól roskadozó borospince

Kíváncsi az igazi borra? A feledhetetlen borkorcsolyára, a végeláthatatlan borospincékre, a borászatok több száz éves múltjára? Megmutatjuk!

Disznóvágás, ökörsütés - igény szerint

Nincs nagyobb öröm, mint érezni a sült malac illatát, forgatni a nyársat és locsolni a pecsenyét. Vagy mégis! Megenni még nagyobb öröm.

Grillköltemények

Grillteraszunk hangulatos helyszine a kellemes nyári estében megtartott élő zenés grillvacsoráknak, ahol a grillétlapon mindenki megtalálhatja kedvencét, hiszen a grillezett juh- és kecskesajtoktól kezdve a grillezett kacsamellen át, a rozmaringos báránysteakig és friss zöldsalátákig, szinte minden megtalálható. Kuriózumot jelentenek a vadhúsokból, illetve a közeli természetvédelmi területen nevelt kecske- és bárány húsából, sajtjából készített finomságok is.


« Vissza

Gasztronómia a Magita Hotelben
 

Magita Hotel - A hely, mely hív és visszavár