Név: E-mail: Érkezés dátuma: Csomag:

Nyugdíjas kikapcsolódás Erdőbényén:

Zavartalan kikapcsolódás, és csendes feltöltődés nyugodt és békés környezetben, a külvilág zajától elszigetelt, festői Erdőbényén, a Magita Hotelben. 

:

"Fantasztikus szálloda, csodálatos élményekkel és szolgáltatásokkal! Mindenképpen ajánlom családosoknak és pároknak egyaránt "

spacer

 

 

Születésnapok

Pergő, lendületes termékbemutató, álomba illő esküvő, fergeteges lagzival, vagy egész napos, emelkedett hangulatú csapatépítés? A Magita Hotel mindenben az ön rendelkezésére áll. Önnek csak a társaságot kell hoznia,

a többiről mi gondoskodunk.


Születésnapok, évfordulók

Igazán szép születésnapot szeretne a kedvesének? Egy feledhetetlen napot, ami csak róla szól? Hintót, kirándulást, gyertyafényes vacsorát és egy gyönyörű tortát? Akkor lepje meg velünk kedvesét!

Születésnapok, évfordulók

Lepje meg kedvesét és töltsenek el nálunk egy feledhetetlen születésnapi hétvégét. napozzanak, pihenjenek és élvezzék az együtt töltött napokat.

Legyen romantikus szülinap!

Bőséges reggelit hoz az ágyba a pincér zenés ébresztő kíséretében, majd délelőtti kirándulás a környéken egy hangulatos lovaskocsival. Könnyű ebéd a Magita Hotelben, majd hangulatos kerékpártúra a madárcsicsergéstől hangos tokaji erdőben. Délután kényeztetés: egy finom masszázs és pihentető jacuzzi. Este halk zeneszó, és gyertyafényes vacsora mellett átadhatja a szülinapi ajándékot.

Vagy inkább legyen vidám, fiatalos szülinap!

Reggeli, strandpapucs és ugrás a medencébe. Labdázás, pancsolás és has-süttetés egész délelőtt. Ebéd a teraszon koktéllal és napernyőcskével, majd fogathajtás és bowlingbajnokság egész délután. Este vidám, bulizós vacsora svédasztallal, majd ajándékátadás, és koccintás a személyzettel.

Legyen extrém szülinap!

Reggel ébresztő és Nordic-Walking túra a hegyekben. Közben néhány látványosság megtekintése. Ebéd a grillteraszon erdőbényei különlegességekkel. Délután mountain-bike túra, majd lovaglás és íjászat a közeli lovastanyán.

Este borkóstolással egybekötött fejedelmi vacsora. Ajándékátadás, és koccintás a személyzettel. Az ünnepséget egy kis tűzijátékkal is megfűszerezzük!

Vagy legyen olyan, amilyet Ön szeretne? Hívjon minket, és mondja el!


vissza
 

Magita Hotel - A hely, mely hív és visszavár