Név: E-mail: Érkezés dátuma: Csomag:

Szilveszter a Magitában:

Ha szeretné az óévet idén is egy jó hangulatú, olykor fergeteges, olykor csak egyszerűen vidám, de mindig emlékezetes estével búcsúztatni, gondoljon Erdőbényére, és a Magita Hotelr...

:

"Az éttermi szolgáltatás is kitűnő, Tibor figyelmes.Laktózintoletancia és Lisztérzékenység nem akadály.Ízletes, maradandó ízélményt garantáló fogások.Szóval csillagos 5."

spacer

 

 

Termékbemutatók

Pergő, lendületes termékbemutató, álomba illő esküvő, fergeteges lagzival, vagy egész napos, emelkedett hangulatú csapatépítés? A Magita Hotel mindenben az ön rendelkezésére áll. Önnek csak a társaságot kell hoznia,

a többiről mi gondoskodunk.


Termékbemutatók

Ha Ön VIP termékbemutatót, ügyfélrendezvényeket, mini expo-t szeretne szervezni, akkor a helyszín adott. Csak a Magita Hotel lehet!

Termékbemutatók

Termékbemutatók

Egy VIP termtékbemutató rendkívül nagy horderejű esemény. A tökéletes helyszín és idő kiválasztása mellett különösen fontos az is, hogy a jól felépített előadást se műszaki, se emberi tényező ne zavarja meg. A Magita Hotel fejlett és folyamatosan karbantartott infrastruktúrája, ill. az alkalmazottak diszkréciója a garancia a termékbemutató zavartalan lebonyolítására.

Ráadásul szállodánkban a zárt bemutatók mellett (konferenciaterem, hall, étterem, borospince stb.) lehetőség van nyitott, szabadtéri termékbemutatók lebonyolítására is, ami sokkal nagyobb kreativitást, több show-elemet enged meg, mint a hagyományos “osztálytermi” bemutatók.

Képzeljen csak el, hogy az új kozmetikumot a medence habjaiból előlépő bikinis szépség mutatja be, vagy hogy a legújabb szupertitkos számítástechnikai kütyüt egy helikopter hozza az ámuló közönség elé. Egy ilyen belépővel biztos lenne a siker.

Persze ha inkább egy mozit bérelne ki, és ott tartana termékbemutatót, azt is meg tudjuk érteni - de csak akkor, ha Ön mozivásznakkal kereskedik.


vissza
 

Magita Hotel - A hely, mely hív és visszavár