Név: E-mail: Érkezés dátuma: Csomag:

Húsvéti Hétvége a Magita Hotelben:

  Ha belefáradt már a hipermarketek Húsvét jegyében indított kampányaiba, ha nem érti, miként tojhat egy nyúl tojást, ha nem rajong az igazi százforintos locsolókölni sokkoló...

Baráti társaság:

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el,mindennel elégedettek voltunk,köszönjük,további jó munkát.

spacer

 

 

A Magita Hotel várja Önt.

Képzelje el, milyen lenne kényelmesen elheveredni egy nyugágyon a hatalmas medence partján. Élvezni a friss levegőt, a forró napfény csiklandozását és annak a jéghideg koktélnak az édeskés aromáját, amit a pincér épp az imént hozott ki.

Jól hangzik ugye? Akkor mire vár...


Szolgáltatásaink

Ha el akarja felejteni a napi rohanást, ki akar kapcsolni, és csak hagyni, hogy kényeztessék, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Szállodánkat úgy alakítottuk ki, hogy minden zuga Önért legyen, az Ön kényelmét és tökéletes pihenését biztosítsa.

Mindegy, hogy Ön elnyúlna a vízparton, kirándulgatna a környéken, élvezné a finom borokat és ételeket vagy wellness-elne egy kicsit. A Magita Hotel ezt mind biztosítja Önnek. Csak bízza ránk magát és élvezze a Magita Hotel szolgáltatásait:

Szolgáltatásaink

Hatalmas szabadtéri medence pezsgőfürdővel

hol kedvére labdázhat, pancsolhat, mint gyermekkorában a strandon. De ha igazi nyári semmittevésre vágyik, akkor csak feküdjön le a partra és rendeljen egy jéghideg sört.

5 fős szauna aromaterápiás oldatokkal

A megtisztulásért és megújulásért. Lélegezze be a forró párát, és élvezze, ahogy megnyugszik a teste. Forróság, csend és végtelen nyugalom.

Infraszauna színterápiával,  zenével

Az infraszauna amellett, hogy nyugtat és ellazít, rendkívül egészséges is, a finn szauna forrósága nélkül. Kívánságra pihenés közben akár kedvenc zenéit is hallgathatja!

5 személyes jacuzzi

Ön, a kedvese, két pohár pezsgő, finom meleg fürdő és masszírozó vízsugarak. Ettől a romantikus képtől a legmorcosabb feleség is csillogó tekintettel bújik a párjához.

Modern bowlingpálya

Ha a lányok a hasukat barnítják a medencénél, összejöhetnek a férfiak egy vérbeli bowling versenyre. Figyelem! A következő kört a vesztes fizeti!

Szabadtéri sakktábla

A nyugodtabb sportok kedvelőinek nyújt kikapcsolódást nagyméretű sakktáblánk, igényesen kidolgozott figuráival.

Ping-pong

Minden adott egy vérre menő ping-pong csatához - ping-pong asztal, eszményi környezetben, a játék végén pedig a jégbe hűtött sör.

50 fős étterem tájjellegű konyhával

Meghitt hangulatú éttermünkben a hagyományos magyar konyha remekei mellett régi korok elfeledett ételkülönlegességeivel is várjuk Önt.

Keramikus foglalkozás

Lehetőség nyílik bepillantani és bekapcsolódni egy kerámiaművész munkájába, illetve vendégeink akár saját emléktárgyukat is elkészíthetik keramikusunk útmutatásai alpján.


« Vissza

 

 

Magita Hotel - A hely, mely hív és visszavár