Név: E-mail: Érkezés dátuma: Csomag:

Szilveszter a Magitában:

Ha szeretné az óévet idén is egy jó hangulatú, olykor fergeteges, olykor csak egyszerűen vidám, de mindig emlékezetes estével búcsúztatni, gondoljon Erdőbényére, és a Magita Hotelr...

:

A szüleimnek sikerült megnyernem egy pár napos pihenést ebben a csodálatos környezetben lévő szállodában. Elmondásuk szerint kifogástalan a hotel, az étterem, a fürdő, a személyzet is segítőkész volt. ...

spacer

 

 

A Magita Hotel várja Önt.

Képzelje el, milyen lenne kényelmesen elheveredni egy nyugágyon a hatalmas medence partján. Élvezni a friss levegőt, a forró napfény csiklandozását és annak a jéghideg koktélnak az édeskés aromáját, amit a pincér épp az imént hozott ki.

Jól hangzik ugye? Akkor mire vár...


Oszlánczi Erika keramikus

 

A kerámia formázás fortélyait 1987-ben kezdtem tanulni Sárospatakon a Kerámia üzem tanműhelyében gimnáziumi érettségi után. Ezt követően Budapesten szereztem gyakorlatot és tapasztalatot pár népi és modern kerámiát készítő műhelyben. 1991-ben hazaköltöztem Erdőbényére, ahol otthonomban műhelyt hoztam létre.

Kialakítottam egy sajátos, rám jellemző forma és mintavilágot. Kezdetben edényekkel foglalkoztam, majd 2000-től domborművek, szoboredények, szobrok felé fordultam. A vidéki-,  erdőszéli élet, a természet közelsége és szeretete erősen hatott rám.

A harmónia lételemem, ezt tükrözik kezemből kikerült  alkotásaim, melyeket egyszerű forma- és mintavilág jellemez. Kedvenc témáim az ősi kerámia, növényi ornamentika, stilizálás, szimbólumok, madarak, virágok és a női lélek rezdülései. Munkáim láthatóak voltak kiállításokon többek között Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Tiszaújvárosban, Sátoraljaújhelyben, Sárospatakon.

 

Oszlánczi Erika keramikus
 

Magita Hotel - A hely, mely hív és visszavár