Név: E-mail: Érkezés dátuma: Csomag:

Pihentető hétköznapok a Magita Hotelben:

Szeretne kiszabadulni a munka rabságából? Néhány nap pihenésre, lazításra vágyik? Szeretné, ha egy kis időre semmire nem lenne gondja? Jöjjön el hozzánk, és mi megmutatjuk, hogy ná...

Hucsák család:

Gyönyörű hazánk Magyarország, szép vidéke a Zempléni táj. Ebben igazán kedves helyet találtunk, ahol szívélyesen fogadtak. Sokáig emlékezni fogunk Erdőbényére, a Magita Hotelre. Tervezzük a visszatér...

spacer

 

 

A Magita Hotel várja Önt.

Képzelje el, milyen lenne kényelmesen elheveredni egy nyugágyon a hatalmas medence partján. Élvezni a friss levegőt, a forró napfény csiklandozását és annak a jéghideg koktélnak az édeskés aromáját, amit a pincér épp az imént hozott ki.

Jól hangzik ugye? Akkor mire vár...


Oszlánczi Erika keramikus

 

A kerámia formázás fortélyait 1987-ben kezdtem tanulni Sárospatakon a Kerámia üzem tanműhelyében gimnáziumi érettségi után. Ezt követően Budapesten szereztem gyakorlatot és tapasztalatot pár népi és modern kerámiát készítő műhelyben. 1991-ben hazaköltöztem Erdőbényére, ahol otthonomban műhelyt hoztam létre.

Kialakítottam egy sajátos, rám jellemző forma és mintavilágot. Kezdetben edényekkel foglalkoztam, majd 2000-től domborművek, szoboredények, szobrok felé fordultam. A vidéki-,  erdőszéli élet, a természet közelsége és szeretete erősen hatott rám.

A harmónia lételemem, ezt tükrözik kezemből kikerült  alkotásaim, melyeket egyszerű forma- és mintavilág jellemez. Kedvenc témáim az ősi kerámia, növényi ornamentika, stilizálás, szimbólumok, madarak, virágok és a női lélek rezdülései. Munkáim láthatóak voltak kiállításokon többek között Budapesten, Debrecenben, Miskolcon, Tiszaújvárosban, Sátoraljaújhelyben, Sárospatakon.

 

Oszlánczi Erika keramikus
 

Magita Hotel - A hely, mely hív és visszavár